Project omschrijving

Veiligheid Voorop

2020-heden

Sinds 2020 ondersteunt Blaauwberg de ontwikkeling en uitvoering van Veiligheid Voorop: de vroegtijdige samenwerking op het gebied van huiselijk geweld en kindermishandeling door Veilig Thuis, de politie, het Openbaar Ministerie, de reclassering (3RO) en de Raad voor de Kinderbescherming. Deze coalitie zet sinds 2018 in op een andere manier van samenwerken: vroegtijdig en intensief, met als doel het sneller realiseren van een veilige situatie in gezinnen.

Daarnaast is in 2022 is voor de eerste keer de Monitor Kwaliteit en Impact van Veiligheid Voorop uitgevoerd. In tien regionale en een overkoepelend landelijk rapport is nagegaan wat het ontwikkelen en doorvoeren van de (verbeteracties van) Veiligheid Voorop in de regio’s aan inspanningen vraagt en wat het aan opbrengsten oplevert in de vroegtijdige samenwerking rond huiselijk geweld en kindermishandeling.

Contact

Geïnteresseerd in ondersteuning bij ketensamenwerking? Wij helpen u graag op weg.

Neem vrijblijvend contact op.

  • 071-524 7500
  • jeroenbos@blaauwberg.nl

  • 06- 5020 1788 (Jeroen)

  • Vestwal 2-4 , 2312 NP Leiden

Downloads

Bekijk de Aanpak Veiligheid Voorop

Ander werk in dit domein

Gerelateerde artikelen

Indringend gesprek over huiselijk geweld

Bekijk hier de livestream van de opening van de tentoonstelling "Wij Doorbreken de Cirkel van Geweld" van 12 mei. Een buitenexpositie met portretten van 29 slachtoffers en voormalig plegers van huiselijk geweld en kindermishandeling. Met Jeroen in de rol als gespreksleider.

Neem contact op

Neem contact met ons op via bijgaande contactgegevens. Wij komen spoedig met een reactie.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: