Succesvolle terugkomdag op een bijzondere locatie

Donderdag 24 september was er een inhoudelijke terugkomdag voor de alumni van de Leergang Leidenkunde. Dit keer op een speciale locatie. Wij konden iedereen in het Ins Blau theater verwelkomen voor een interessante en leerzame coronaproof middag. Tijdens deze middag zijn er weer nieuwe prikkelende onderwerpen aanbod gekomen om een perspectief op deze stad te kunnen bieden.

De volgende onderwerpen zijn behandeld:

  • Leiden landstad of Hanzestad
  • Leiden stad van (geen) auto’s
  • Leiden stad van vrouwen
  • Leiden robuust door de coronacrisis

Nieuwsgierig geworden? De middag is filmisch vastgelegd en kunt via onderstaande video bekijken. Uiteraard ook voor alle aanwezigen die het nogmaals willen zien.

Preview

Contact

  • 071-524 7500
  • info@blaauwberg.nl

  • Vestwal 2-4 , 2312 NP Leiden

Andere recente projecten

Straf & Zorg: samenwerken aan veiligheid

Straf & Zorg: samenwerken aan veiligheid In het Regionaal Netwerk Zorg Straf Limburg werken justitiepartners (OM, Politie, Raad voor de Kinderbescherming, 3RO), Veilig Thuis, Zorg- en Veiligheidshuizen en gemeenten samen aan hetzelfde doel: een betere [...]

Indringend gesprek over huiselijk geweld

Bekijk hier de livestream van de opening van de tentoonstelling "Wij Doorbreken de Cirkel van Geweld" van 12 mei. Een buitenexpositie met portretten van 29 slachtoffers en voormalig plegers van huiselijk geweld en kindermishandeling. Met Jeroen in de rol als gespreksleider.

Leergang Toekomstperspectief Niet-stedelijke Regio’s

We presenteren een interactief kennisprogramma van vier dagen met analyse, cijfers, vergelijking en duiding.  Voor iedereen die bezig is met Omgevingsvisies, regionale strategieën en gebiedsontwikkeling buiten de steden. U kunt zich nu aanmelden.

Gemeentelijke samenwerking: casus ABG

Samen met I&O Research staat Blaauwberg de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau en Gilze en Rijen (ABG-gemeenten) bij in keuzes rondom bestuurlijke samenwerking. Relevant en uitdagend werk, maar niet altijd even eenvoudig.

Neem contact op

Neem contact met ons op via bijgaande contactgegevens. Wij komen spoedig met een reactie.